Jeg har skrevet en ny bog til dig, som gerne vil være freelancer. Eller til dig, som måske allerede er freelancer, men som vil have sparring til livet som kreativ selvstændig.

I bogen SOLO får du ikke bare en kurs, men også praktiske redskaber og afprøvede strategier, til at skabe en bæredygtig karriere som kreativ freelancer.

Vejen til en succesfuld freelance karriere

Mit navn er Palle Schmidt og jeg har været freelance illustrator og forfatter i snart 20 år. Det giver mig en unik mulighed for at skabe mit eget arbejde, samtidig med at jeg kan springe til, når interessante opgaver byder sig.

Den mulighed for at strukturere sit eget arbejdsliv som freelancer vil jeg gerne hjælpe dig med.

SOLO er den bog jeg selv har manglet. Selvom du kan finde et hav af bøger, podcasts og blogs om iværksætteri og entreprenørskab, så er der ikke meget til den selvstændige kunstner – i hvert fald ikke på dansk. En søgning på YouTube på “kreativ karriere” gav i alt 286 resultater. De fleste af dem på tysk, ingen af dem særligt brugbare.

En guide til kreative sjæle

Min bog er et forsøg på at lave en vejledning til den kreative, der egentlig helst vil lave sine egne ting. Men som for at få smør på brødet må stykke en karriere sammen efter mange-bække-små princippet. Der er bud på mange af den slags indtægtskilder i bogen, ligesom der er afsnit om den kreative proces og dens mange faldgruber. Både solo og sammen med andre.

Eller tilmeld dig mit nyhedsbrev og få de første 22 sider af SOLO tilsendt som PDF + mine 10 bedste råd til kreative freelancere. Det gør du ved at indtaste din mail nedenfor.