Her kan du finde anmeldelser og omtaler af SOLO.

Har man en drøm om at blive kreativ freelancer og vil man kende til forbundne udfordringer er denne bog en optimal start. Udover at beskrive personlige erfaringer, byder den på strategier til at komme videre. Sproget er direkte og letforståeligt.

– Lektørudtalelse, Hamide Kara

Til dig der går med en lille iværksætter spire i maven og måske ikke rigtig tør at springe ud i det selvstændige liv, så er bogen her virkelig et must for dig. … Alle aspekter bliver belyst og der fortælles om op og nedture, samt gives gode retningslinjer til dit nye liv.

— Martin Christensen, Iværksætternetværk

Din succes som freelancer afhænger af, hvordan du tackler afslag. Det mener den selvlærte illustrator, tegneserietegner og forfatter Palle Schmidt, som har begået en inspirerende og stolthedsskabende overlevelsesguide målrettet kreative freelancere.

-Journalisten

Gode råd til livet som selvstændig freelancer – fra a-å med udgangspunkt i egne, konkrete oplevelser.

– Mikronet

Freelancere kan lære noget af forretningsverdenen til at drive deres egen lille personlige biks, og forretningsverdenen kan få god indsigt i de løst tilknyttede medarbejderes vilkår ved at læse Palle Schmidts bog ”Solo”.

– Jyllandsposten Finans

En ting, der gør denne bog meget brugbar, er Palles bud på konkrete mails til kunder, mentorer, eksperter og andre, som kan være svære at skrive til, – og mailsene er lige til at copy-paste!

–Journalistforbundet

Med Solo i hånden får enhver håbefuld nystartet en hjælpende hånd, og det er netop bogens formål. En bog, som burde finde vej ind på flere af de uddannelsesinstitutioner, der typisk uddanner kreative ildsjæle. Her ville Solo sagtens kunne erstatte de nuværende lidt for teoretiske iværksætterhåndbøger.

— Bogmarkedet

Interview i podcasten Solpreneurcast: http://podconsult.dk/97-solopreneurcast-ting-du-ikke-skal-bruge-tid-p-som-solopreneur/

Bestil bogen her