Vil du gerne være selvstændig, men er du bange for at tage springet?

Tænker du, at det er fuldstændigt umuligt at leve af din kreative passion?

Vil du gerne vide hvordan man starter en freelance-virksomhed op?

At styre sin egen arbejdsdag, tjene penge OG arbejde med det, man brænder for? Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men i bogen “SOLO – survival guide til kreative freelancere” ser du, hvordan jeg selv og et hav af andre kreative danskere har etableret virksomhed omkring det, de allermest brænder for.

Nemlig at være freelancere og arbejde på kreative projekter, samtidig med, at regningerne bliver betalt hver måned.

Det er nemlig ikke fuldstændigt umuligt at stifte egen virksomhed og leve af den. Tværtimod er der ufatteligt mange fordele ved at “gå sine egne veje” og starte sit eget. Naturligvis vil dine venner og din mor rynke lidt på næsen. Men det skyldes nok i høj grad frygt, fordomme og gammeldags tænkning.

Fremtiden er freelance

Det er efterhånden velkendt, at flere og flere jobs nu og i fremtiden bliver freelance eller projektbaserede. Virksomhederne outsourcer mere og mere. Folk er på flugt fra fagforeningerne. Vil du sikre dit fremtidige arbejdsliv, gælder det derfor om at tage ansvar og ejerskab på din egen karriere. Og det kan du gøre som freelancer.

I min nye bog får du svar på hvordan.

Bogen “SOLO – survival guide til kreative freelancere” fungerer som en guide, der navigerer dig igennem den ”moderne arbejdsmodel”, hvor selvstændighed, relationer, ansvar og kreativt output betyder langt mere, end hvilken skole du har gået på.

I bogen “SOLO – survival guide til kreative freelancere” lærer du bl.a.

  • Sådan skaber du et netværk som freelancer
  • Sådan håndterer du kunder og forhandler den pris, du er værd (s. 122)
  • Sådan holder du styr på SKAT og moms og alt det kedelige (s. 88)
  • Sådan får du nye kunder og skaber flere indtægtskilder
  • Alle de praktiske ”must-haves”, man skal have som freelancer, såsom visitkort, hjemmeside, mm. Og hvor vigtige er de hver især?

Derudover indeholder bogen praktisk viden om SKAT, regnskab, dagpenge, produktivitet, sociale medier, disciplin, kreativitet, netværk, PR og mindset, alt sammen baseret på lige dele research, interview og personlig erfaring efter 20 år som freelancer.

Til dig gerne vil tage springet

Bogen ”Solo: Survival Guide til Kreative Freelancere” er til dig, som gerne vil leve  af din passion. Den viser mulighederne der findes i dag for kreative selvstændige og giver praktiske redskaber og afprøvede strategier til overleve som kreativ iværksætter. Derudover fortæller jeg min egen historie og giver mine egne erfaringer, efter 20 år som kreativ freelancer.

Og freelancelivet er selvfølgelig ikke for alle. Mange finder tryghed i en fast løncheck, gode kollegaer og et spændende job. Udfordringen ved denne tankegang er blot, at man kan blive fyret, outsourcet eller degraderet.

Derfor er bogen også til dig, som ønsker at finde nye indtægtskilder ved siden af fuldtidsarbejdet. Som forfatteren, der holder workshops ved siden af skriveriet. Eller kunsthåndsværkeren, der bruger Instagram til at promovere sin webshop og får betalinger via. MobilePay.

Mulighederne har aldrig været større, og i bogen får du konkrete eksempler samt inspiration til, hvad der kunne være det næste træk for dig, i din kreative karriere.

Det siger andre læsere af bogen: 

Til dig der går med en lille iværksætter spire i maven og måske ikke rigtig tør at springe ud i det selvstændige liv, så er bogen her virkelig et must for dig. … Alle aspekter bliver belyst og der fortælles om op og nedture, samt gives gode retningslinjer til dit nye liv.

– Martin Christensen, Iværksætternetværk

Køb bogen i dag og få 20% rabat

Nu har jeg levet af mine kreative evner i snart tyve år. Og jeg besluttede mig forrige år for, at skrive min rejse ned i bogform og give den manual videre, som jeg selv savnede gennem mange år. Det er blevet til bogen ”SOLO -survival guide til kreative freelancere”, som du kan købe med 20% rabat lige her.

Du skal blot følge linket og indtaste rabatkoden ”freelance” ved checkout.